Miley sågs bära en förlovningsring.

Datum: 2012-01-31 | Tid: 20:08:02 | Kategori: Miley Cyrus
Tråkigt att det inte kommit några paparazzi bilder på ett tag, men vi får väl vänta ett par dagar antar jag. Kommer mäst nyheter nu! :D

Miley Cyrus sågs bära vad som verkar vara en förlovningsring samtidigt på väg att äta lunch med Liam Hemsworth.

Den tidigare Disney-stjärnan skapade rubriker för att bära en rutig skjorta och syrabad jeans mamma igår, så med en sådan avskyvärd ensemble, är det inte förvånande att alla misslyckades med att sakna henne mycket speciella tillbehör-ett tomtebloss på hennes vänstra ringfinger. Så är det 19-åriga verkligen planerar att gifta sig med henne The Last Song CoStar?

Du kan titta på fotot av henne ringen här för att se om du tycker att det är den verkliga affären, men även om det ser legit, som säkert inte betyder någonting. Inte alltför länge sedan Selena Gomez var också fotograferats på sig vad som verkade vara en förlovningsring, men hon och Justin har inte gjort ett bröllop tillkännagivande ännu. Kanske unga starlets som Selena och Miley Cyrus vill bara bråka med pressen då och då genom att bära tomtebloss på sin ring fingrarna.

Dock har Miley och Liam Hemsworth varit tillsammans sedan 2009, vilket är praktiskt taget för evigt i Hollywood år, så kanske han gjorde pop frågan. Och naturligtvis Miley kanske vill göra sin man sätter en ring på det ASAP-när Liams film, The Hunger Games, träffar teatrar, kommer han att få massor av kvinnliga uppmärksamhet. Så kanske hon charmade honom in poppar frågan med det vackra penis tårta hon fick honom för hans födelsedag.

På tal om penis kakor, kan ni tänka er hur vild en Miley möhippa skulle vara? Det är svårt att föreställa vilken typ av galna tårta hennes brudtärna skulle ha bakat upp till toppen av falliska degen hon fick Liam och att Bob Marley kaka som utlöste rapporter om att hon var en BRASSRÖKARE. Men det är penis kakor och skämt BRASSRÖKARE som kunde ses som bevis för att Miley är inte riktigt mogen nog att gå ner i gången än.

Så vad tror ni, var Miley Cyrus tomtebloss en förlovningsring från Liam Hemsworth, eller var hon bara jävlas med pressen genom att bära en meningslös fasad på hennes ringfinger? En sak är säker-förhoppningsvis Hon var klädd i de hemska mamma jeans som ett skämt.

Källa: Gather.com

Svar från min sida: Detta är bara ett rykte än så länge. Vi får vänta och se ifall Liam & Miley bekräftar detta och ifall det stämmer. För ett par veckor/månader sedan så kom det ut en bild efter Miley varit på träning och då gick det också ett rykte. Ni ser bilden nedanför! :)





  Namn:
   Kom ihåg mig?
  E-postadress: (publiceras ej)
  
  URL/Bloggadress:
  
  Kommentar: