Pretty Little Liars gif.

Datum: 2012-02-23 | Tid: 18:21:56 Kategori: Allmänt
Hej! Jag vill inte överge bloggen helt, jag kommer uppdatera gifs ibland här, då jag älskar att se på såna! :) Jag kommer ha med både Miley Cyrus, Selena Gomez, Pretty Little Liars och Vampire Diaries. Och även mycket annat! Hoppas ni tittar in endå och inte tycker att jag är dum i huvudet hehe. :-)

Vi börjar med Pretty Little Liars gifs, det här blir ett långt inlägg.

Ezra & Aria. =)



































































Många Nya Tweets + bilder från Miley.

Datum: 2012-02-13 | Tid: 21:40:00 Kategori: Miley Cyrus


"This makes me verrrrry happy :)"



"the most beautiful boy on this planet."



"look mommy i can dance!"



"Pdonate to Team Miley @ onyxandbreezy.org/fundraiser Every $5 donation gives u a chance 2 win & pups a chance to live! "



"Save the puppies in LA! :("

"These puppies are on the red list Please help in any way u can onyxandbreezy.org/fundraiser gives pups a chance 2 live"



"our little super star :) (contact @Paul_Khoury for bookings) hahaha love ya"



"@TeamMileyNY me too! Makes me sooooo happy :) the pups deserve it! They are so cute!"



"Friends that chew bones together stay together :)"

 


Miley & Liam besöker Farmer Market i Los Angeles (12 Februari 2012)

Datum: 2012-02-13 | Tid: 21:37:43 Kategori: Miley Cyrus
Igår (12 Februari) så var Miley med pojkvänen på Farmer Market i Los Angeles där dom sågs köpa lite saker. Bara älskar Mileys outfit, även fast den är väldigt enkel.

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Miley tar bilder för "The Conversation"

Datum: 2012-02-13 | Tid: 21:34:27 Kategori: Miley Cyrus
Här kommer ett par bilder ifrån när Miley plåtades för "The Conversation" Sjukt vacker och även Floyd är. :)

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Vanessa säger att hon och Miley har samma tatuering.

Datum: 2012-02-13 | Tid: 21:32:55 Kategori: Miley Cyrus
Vanessa Hudgens och Miley Cyrus brukade vara Disney älsklingar tillsammans nu - både allt vuxit upp - stjärnorna har samma kropp konst.

Den "Journey 2: Den mystiska ön"-stjärnan stoppades av Access Hollywood Live på fredag​​, där hon avslöjade att hennes och Miley båda älskar samma mantra.

"Jag fick se Miley det var verkligen trevligt," den 23-åriga skådespelerskan sa när frågan om hennes senaste framträdande på 2012 Folkets Choice Awards i januari.

"Vi fick reda på att vi har samma tatuering!" Vanessa sa Billy Bush och Kit Hoover.

"Det är en OM [symbol]," förklarade hon med hänvisning till den populära sången ofta används i meditation och yoga.

Vanessa, som OM tatuerade på den yttre kanten av botten av båda hennes Pinkie fingrar, sade tatueringen hjälper henne "spread positiv energi" och att "centrum" själv.

"Hon har en här," Vanessa sade om Mileys OM bläck, pekar på sin vänstra handled.

Skådespelerskan är också vistas positivt om sin kroppsuppfattning och irriterande paparazzi som hoppar (och gömmer sig i buskarna) på chansen att knäppa en bild av henne.

"Min kropp är min kropp", sade hon till Billy och Kit. "Jag älskar mig själv och jag tror att du har att vara stolt över kroppen. Du har och äger det. "

"Journey 2: Den mystiska ön", som också stjärnor Dwayne Johnson och Josh Hutcherson, öppnas i teatrar idag.

Källa: accesshollywood.com

Miley ger sin Manager sparken!

Datum: 2012-02-13 | Tid: 21:32:00 Kategori: Miley Cyrus
Detta är just nu bara ett rykte!

I hälarna på nyheten i veckan att Miley Cyrus är ur Sony Pictures kommande animerade vampyren Flick, källor bekräftar till The Hollywood Reporter att hon och chefen Jason Morey också upp.

Även om orsaken till Cyrus och chef Moreys split fortfarande oklart, är det senaste inom ett tecken på en förestående nedåtgående professionell spiral eller helt enkelt ett fall av otur och olyckliga timing?

Källor berättar THR att Cyrus "party vanor, senast dokumenterats av en dubbel-whammy" cake-gate "är delvis att skylla för hennes senaste professionella breakups. Cyrus inledde det nya året är fotograferade med en "penis tårta" på beau Liam Hemsworth födelsedag bash och med en Bob Marley tårta på hennes egen fest. Marley kan verka harmlösa nog, men det var Cyrus egna ord som grävde hennes ökända graven: "Du vet att du är en stoner när dina vänner gör dig till en Bob Marley Cake", sa hon under evenemanget. "Du vet att du röker alldeles för mycket jävla weed!"

Ett rep för Cyrus - och PAL Kelly Osbourne - snabbt sprids situationen genom att offentligt ange att hennes ord var allt bara ett stort skämt.

"U guys, om @ mileycyrus inte spelar in / filmar / touring hon arbetar varje dag hur kunde hon möjligt att göra allt som om hon var en stoner!" Osbourne skrev på Twitter efter händelsen.

Den en gång-spirande superstjärna lämnade henne pipig ren Disney personlighet bakom med slutet av Hannah Montana i januari 2011. I ett försök att tända sin post-Disney karriär som en seriös skådespelerska, gjorde Cyrus hennes icke-Hannah-relaterade filmdebut med The Last Song 2010, som tjänade en dyster 20% betyg på RottenTomatoes. Men lyckades film baserad på Nicholas Sparks roman med samma namn, fortfarande att ta in $ 89 miljoner omsättning biljettintäkterna.

Cyrus har sedan filmade teen romcom LOL - som ännu inte har säkra en release datum från Lionsgate - liksom åtgärder komedin Så Undercover, kommer ut den 16 mars från The Weinstein Company. Juryn är ute på sin insats i båda filmerna, men om plotlinesna är någon indikation, båda visas säkert i unga skådespelerskan "comfort zone.

När det gäller hennes musik karriär var Cyrus sista studioalbum från Hollywood Records 2010-talet inte kan tämjas. Albumet nådde en topp på nr 3 på den amerikanska Billboard 200 och sålde 102.000 exemplar under sin första vecka. Totalt sett inte kan tämjas fått blandade recensioner från kritiker, men arbetet misslyckades med att leverera en smash hit. "Inte kan tämjas", albumets första singel, debuterade på nr 8 på Billboard Hot 100 och underlät att klättra. År 2011 drabbades Cyrus vägen utan större fanfar för en 21-dag med titeln tour Gypsy Heart Tour.

Med Grammys närmar sig snabbt, är det ännu inte känt om Cyrus kommer att närvara den årliga Awards show. Hon förväntas göra ett framträdande på Clive Davis och inspelningen akademiens före Grammy party på lördag.

Källa: HollywoodReporter.com

Miley letar efter Vintage saker i Melrose Avenue (9 Februari 2012)

Datum: 2012-02-13 | Tid: 21:30:51 Kategori: Miley Cyrus
För några dagar sedan (9 Februari) så sågs Miley shoppa Vintage saker på stället Melrose Avenue. Snacka om ett dyrt ställe! Jag älskar att Miley inte har på sig solglasögonen hela tiden, hon ser bättre ut utan.

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Miley gör sig redo att vara pogramledare för ett program för Punk't.

Datum: 2012-02-13 | Tid: 21:26:51 Kategori: Miley Cyrus
En av MTV: s mest älskade serie, "Punk'd" laddar för en ny omgång av dolda-kameran kändis gotchas när det åter lanserar nästa månad med ett helt nytt utseende och känsla.

Det spratt show från hjärnan / exekutiv producent Ashton Kutcher, som ursprungligen sändes 2003-2007, kommer att drabba luften vid 10:00 ET den 29 mars som en del av en ny timme lång block ursprungliga program som även kommer att innehålla en "Jersey Shore "spin-off visar titeln" The Pauly D Project. "

Kolla in de 15 mest minnesvärda ögonblick från den ursprungliga "Punk'd" show här.

Medan Kutcher haft att ta ner sina kompisar och intet ont anande kändisar förra gången, kommer 2,0 versionen av "Punk'd" har en roterande avgjutning av kändis värdar varje vecka. Bland dem uppradade för att fylla "Två och en halv Män" star skor är: Justin Bieber, Miley Cyrus, Kellan Lutz, Hayden Panettiere, Bam Margera och "Punk'd" alum Dax Shepard, bland annat. De kommer pojkstreck sina kolleger Hollywood kompisar, inklusive Khloe Kardashian Odom, "Teen Wolf"-stjärnan Tyler Posey, Demi Lovato och många fler.

Inte bara kommer kändis värdarna tar punking till en ny och onödigt komplicerade nivå, men för första gången i serien historia kommer tittarna också få en bakom-kulisserna kika på vad som krävs för att dra bort dessa avancerade upptåg.

Under sin första sikt "Punk'd" dras några all-time klassiska gags om sådana intet ont anande mål, varav inträffade i serien premiär, när en -22-åriga Justin Timberlake bröt samman i tårar när han trodde att regeringen agenterna beslag hans hem på grund av $ 900.000 i obetalda skatter. Andra klassiska bitar som ingår i vilken Beyoncé luras till att tro att hon orsakat en jätte julgran att störta över på några presenter avsedda för en grupp utsatta barn, förstör sin semester.

Källa: MTV.com

Miley hjälper till med djurvälgörenhet.

Datum: 2012-02-13 | Tid: 21:26:01 Kategori: Miley Cyrus
Miley Cyrus kommer head to head med sin pappa Billy Ray i en online tävling för att samla in pengar till ett djur välgörenhet.

Den berömda far och dotter är också tävlar mot Kelly Osbourne och skådespelare Peter Facinelli och Eric Stonestreet i Twitter For The Critters Celebrity Challenge i hjälp av onyx och Breezy Foundation.

Online-användare har uppmanats att donera $ 5 (£ 3,10) för att djuret organisationen och rösta på sin favorit stjärna förkämpe samtidigt - och en lycklig supporter vinner ett signerat affisch.

Och partiet i USA Hitmaker är rally hennes twitter.com anhängare att stödja henne på platsen utmaning.
I en serie inlägg, skriver hon,

Jag vill att alla ska rösta laget Miley att vinna en signerad affisch och rädda djuren! Vaknade på dåligt humör. Hatar dessa dagar. Det enda att göra mig :) är alla mina fans att rädda djuren! Så stolt över y'all! Rösta röstar röstar snälla!

Källa: ContactMusic.com

Är Miley en galen mamma?

Datum: 2012-02-13 | Tid: 21:23:13 Kategori: Miley Cyrus
Denna text har jag översatt med Google Translate! Därför ansvarar jag inte för felaktiga stavfel eller meningar i texten!

Miley Cyrus får inte ha någon "mänsklig" barn, men hon säkert har några barn i den fyrbenta slag! Den tonåring Drottningen är besatt av sina valpar Lila, Floyd och Ziggy och hennes besatthet kan få en lite ur kontroll!

"Så ... Jag funderar på att Floyd i modellering. Men jag är rädd att jag ska förvandlas till en av de galna steg moms (sic), "

Cyrus twittrade på tisdagen. Du måste undra om Miley skämtar om senare delen av hennes tweet, men att veta hur hon är med sina hundar, kan hon inte vara! Hon tar sitt ansvar som en hund, mamma på stort allvar och hon har en hel del kärlek till sina barn, vilket är bra.

Det skulle vara häftigt om Miley Cyrus bestämde sig för att komma Floyd in på hund modellering. Han är väldigt stilig och har stickande ögon ... som ska få honom någonstans, eller hur? Det ska bli intressant att se om Miley bedriver något för honom eller om hon inser att hon skulle vara för galen över det hela! För roligt!

Gather.com

Miley handlar mat på Target i Los Angeles (7 Februari 2012)

Datum: 2012-02-13 | Tid: 21:21:12 Kategori: Miley Cyrus
Senare på dagen (7 Februari) så besökte Miley Target med en kompis i Los Angeles. Jag tror man kan köpa lite allt möjligt på Target, men mest blommor & mat och sånt. Får ta reda på det!

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Miley köper Kaffe på Starbucks (7 Februari 2012)

Datum: 2012-02-13 | Tid: 21:18:03 Kategori: Miley Cyrus
Den (27 Februari) så köpte Miley kaffe på Starbucks någonstans i Studio City. Jag älskar hennes outfit, riktigt snygg! Vill ni veta en sak? Jag har blivit beroende av latte haha, jag måste dricka det minst 2-3 ggr i veckan. Så sjukt gott! :D

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Nya bilder på Miley med fans.

Datum: 2012-02-11 | Tid: 12:14:19 Kategori: Miley Cyrus
Jag älskar att hon alltid ställer upp på fanbilder med fansen. Hon är verkligen en bra förebild även fast hon gör en del misstag här i livet.








Historien om flickan som Taylor besökte! :)

Datum: 2012-02-06 | Tid: 15:32:31 Kategori: Taylor Swift
Bilden som vi la upp tidigare idag från när Taylor besökte 12-åriga Heaven KelleySt. Jude's Hospital var ifrån den 4 december! Heavens mamma la vid det tillfället upp berättelsen om Taylors besök som ni kan läsa nedan. Den är otroligt läsvärd ♥

Källa + text.

Today was another amazing day for my little sunshine. Nurse Karen came into the room and asked to speak to me. She told me Taylor swift was coming to the hospital and was coming to meet Heaven! She was one of the few that was chosen to meet her...and Heaven was so honored! She got herself cleaned up, asked to put in earrings and touched herself up with a tiny bit of makeup. It was so cute to see her perk up and this visit made her feel so special! Once she arrived, we were asked to sign a release, and we had to open all the blinds so her "people" were able to see her. Heaven sat for twenty minutes, so giddy with anticipation. we were not allowed to take photos but she said we can have hers in about a week. :) Her hair was beautiful and straight, dressed in a grey sweater dress...absolutely beautiful and lovely girl inside and out! Heaven said she loved her shoes. Heaven and her had the nicest conversation about chorus...Heaven told her how she was switched to an alto...Taylor said that she was always an alto...its not bad to be an alto! We all talked about how they are from Reading Pa, and that she usually doesn't get to be home much. Usually only a day..and is now residing in Nashville. Taylor asked how long we had been here. She said it must be very hard to be away from our family. We told her how Tayven had a crush on her....and she sent a message for Heaven to tell Tayven she said hello!Taylors father was with her and was wonderful too! Heaven asked to sing Taylor a song....but she wanted to sing it to just her...so we all left the room except Heaven and Taylor, and her photographer.Heaven sang Taylor the Happy birthday song (like her favorite commercial by the american cancer society).... because Taylor"s birthday is next week! we came back into Heavens room and Heaven was beaming ear to ear...she said"Taylor says I have an amazing voice." Taylor crawled next to Heaven in her bed and took pictures with her. And Heaven gave her a school picture. They tallked about many things, and Taylor really made Heaven feel so special...and she was so genuinely touched too by their meeting. It was the most calming meeting...she was such a down home, really kind, person. It was like Heaven had known her for an eternity. When she was about to leave, Heaven says, "If you ever need a backup singer, just give me a call!" And everyone was laughing as Heaven grinned at her. Amazing, amazing lovely young woman Taylor is. Heaven said she wished she never had to leave. A moment we will never forget. Thank you to Taylor and her Dad...and to nurse Karen! Honored to have met such a beautiful family.

Källa #1

Miley har inte kommenterat något om Demi Moore.

Datum: 2012-02-06 | Tid: 15:30:40 Kategori: Miley Cyrus
Sen lördag, postat RadarOnline ett "exklusivt" som påstod Miley Cyrus hade "vägt in på Demi Moore kontroversen" på hennes Facebook-sida.

"Alla måste lämna Demi ensam. Hon har varit med om så mycket det senaste året. Hon behöver inte skiten. Hur kan du prata skit på någon du inte känner? "Platsen citerar Cyrus som förmodligen skriva.

Tonåring superstjärnan påstås skrev, "Medierna gör alla i Hollywood verkar" svaga "," dum "eller" obalanserad "... Bara för att [Moores] i Hollywood betyder inte att hon är på droger. Inte alla är DROGER! "

Hmm.

I fall du undrar hur RadarOnline kunde ha en "exklusiv" på något sajten hävdar Cyrus skrev på Facebook, det finns ett enkelt svar.

De citat tillverkas.

Cyrus skrev aldrig om Moore på Facebook, Twitter eller någon annanstans för den delen.

Hon och Moore rubriken kommande LOL, men Cyrus har inte kommenterat hennes motspelare den senaste tiden personliga frågor.

"Det finns ingen sanning" till RadarOnline rapporten ett rep för Cyrus bekräftar för Gossip Cop.

Källa: gossipcop.com