Selena " We Own The Night" (29 Januari 2012)

Datum: 2012-01-31 | Tid: 20:12:12 Kategori: Selena Gomez
Den (29 Januari) så hade Selena sin We Own The Night Tour i Chile. Jag önskar att jag en dag får gå på en Selena konsär. :)

Alla bilder kommer från - Jelenators.


Selena på Lanseringen av Dream Out Loud i Chile (29 Januari 2012)

Datum: 2012-01-31 | Tid: 20:10:09 Kategori: Selena Gomez
Läs rubriken.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


- Jelenators.

Ny Twitter bild från Miley.

Datum: 2012-01-31 | Tid: 20:08:32 Kategori: Miley Cyrus
Klicka för stor bild

Miley sågs bära en förlovningsring.

Datum: 2012-01-31 | Tid: 20:08:02 Kategori: Miley Cyrus
Tråkigt att det inte kommit några paparazzi bilder på ett tag, men vi får väl vänta ett par dagar antar jag. Kommer mäst nyheter nu! :D

Miley Cyrus sågs bära vad som verkar vara en förlovningsring samtidigt på väg att äta lunch med Liam Hemsworth.

Den tidigare Disney-stjärnan skapade rubriker för att bära en rutig skjorta och syrabad jeans mamma igår, så med en sådan avskyvärd ensemble, är det inte förvånande att alla misslyckades med att sakna henne mycket speciella tillbehör-ett tomtebloss på hennes vänstra ringfinger. Så är det 19-åriga verkligen planerar att gifta sig med henne The Last Song CoStar?

Du kan titta på fotot av henne ringen här för att se om du tycker att det är den verkliga affären, men även om det ser legit, som säkert inte betyder någonting. Inte alltför länge sedan Selena Gomez var också fotograferats på sig vad som verkade vara en förlovningsring, men hon och Justin har inte gjort ett bröllop tillkännagivande ännu. Kanske unga starlets som Selena och Miley Cyrus vill bara bråka med pressen då och då genom att bära tomtebloss på sin ring fingrarna.

Dock har Miley och Liam Hemsworth varit tillsammans sedan 2009, vilket är praktiskt taget för evigt i Hollywood år, så kanske han gjorde pop frågan. Och naturligtvis Miley kanske vill göra sin man sätter en ring på det ASAP-när Liams film, The Hunger Games, träffar teatrar, kommer han att få massor av kvinnliga uppmärksamhet. Så kanske hon charmade honom in poppar frågan med det vackra penis tårta hon fick honom för hans födelsedag.

På tal om penis kakor, kan ni tänka er hur vild en Miley möhippa skulle vara? Det är svårt att föreställa vilken typ av galna tårta hennes brudtärna skulle ha bakat upp till toppen av falliska degen hon fick Liam och att Bob Marley kaka som utlöste rapporter om att hon var en BRASSRÖKARE. Men det är penis kakor och skämt BRASSRÖKARE som kunde ses som bevis för att Miley är inte riktigt mogen nog att gå ner i gången än.

Så vad tror ni, var Miley Cyrus tomtebloss en förlovningsring från Liam Hemsworth, eller var hon bara jävlas med pressen genom att bära en meningslös fasad på hennes ringfinger? En sak är säker-förhoppningsvis Hon var klädd i de hemska mamma jeans som ett skämt.

Källa: Gather.com

Svar från min sida: Detta är bara ett rykte än så länge. Vi får vänta och se ifall Liam & Miley bekräftar detta och ifall det stämmer. För ett par veckor/månader sedan så kom det ut en bild efter Miley varit på träning och då gick det också ett rykte. Ni ser bilden nedanför! :)Ashley Tisdale kommer till premiären av Journey 2 I L.A

Datum: 2012-01-31 | Tid: 20:01:14 Kategori: Vanessa Hudgens
Tack Breakingfree för information + bild. :)

På torsdag (2 Februari 2012) så kommer Journey 2 And The Mysterious Island premiären äga rum i Los Angeles. Och Vanessas bästa vän Ashley Tisdale (Som jag bloggade om för ett tag sedan, men sedan tröttnade på) kommer befinna sig på premiären.

Ska bli roligt att se lite nya bilder på dom tillsammans, ifall dom tar några alltså! :)


Ny intervju med Vanessa & Josh ifrån Mexiko.

Datum: 2012-01-31 | Tid: 19:57:52 Kategori: Vanessa Hudgens
Gillar intervjun, ni borde ta er en titt! :)


Miley & Liam på en romantisk middag i Los Angeles.

Datum: 2012-01-30 | Tid: 20:17:48 Kategori: Miley Cyrus
Miley Cyrus och pojkvän, Liam Hemsworth, var avbildad som har en romantisk lunch i Los Angeles igår eftermiddag. Klädd i en rutig avskuren skjorta och jeans med den lika robust utseende Hemsworth, kan Cyrus ses lutar in för en kyss från sin man i mellan betten. Att försöka visa upp några arm muskler för oss, Miley?

Den tidigare Hannah Montana-stjärnan jeans var märkbart vitkalkade och hög midja, kanske gå en liten Days of Thunder, Nicole Kidman ser att imponera på henne australiensiska kompis.

Som om bilderna var inte tillräckligt för att övertyga världen om deras kärlek, twittrade Cyrus också hennes entusiasm för hennes relation med Hemsworth i helgen: "Om ni har kärlek, behöver du inte ha något annat. Om du inte har det, gör det inte så mycket vad du har "lyckats med," I mina vildaste drömmar du alltid spela min hjälte. I mina dystraste stunder i natten du rädda mig, rädda dig mitt liv. "

Wow, låter som en Hollywood-romantik i varje bemärkelse. Låt oss bara hoppas, för din skull, Miley, som Liam fortsätter att uppskatta din lumberjack/1980: s känsla eran mode. Om din pojkvän inte kommer till din räddning, kanske mode polisen kommer!

Kan det finnas en romantisk film på gång huvudrollen dessa två? Liams bror, Chris Hemsworth är faktiskt spelar Kristen Stewart heroiska beskyddare i Snövit och de Huntsman. Man tvivlar inte på att Cyrus kommer att hålla oss uppdaterade.

Som om världen inte får tillräckligt up-to-the-andra uppdateringar om händelser i relationer av stjärnorna. Tack Twitter, för att vi fick höra det direkt från cowgirl mun.

Källa: Gather.com


Miley Till Liam: "Du räddade mitt liv"

Datum: 2012-01-30 | Tid: 20:15:47 Kategori: Miley Cyrus
Miley Cyrus och Liam Hemsworth är så kär, och hon nyligen talat om hennes hängivenhet till honom med sina fans!

Miley, 19, skrev två tweets på Jan 28 som verkade vara om hennes kärleksliv. Först sade hon,

"" Om du har kärlek, du behöver inte ha något annat. Om du inte har det, spelar det inte så mycket vad du har "". Senare skrev hon "," I mina vildaste drömmar du alltid spela min hjälte. I mina dystraste stunder i natten du rädda mig, rädda dig mitt liv. "".

Vi tycker att hon hade Liam, 22, i åtanke med dessa ord, med tanke på att några timmar tidigare skrev hon,

"Mycket som behövs chillllll pool dag med min Boooo. Tack Kalifornien för denna underbara solsken! Kan inte fatta att jag lägger ut i januari! "


Selena "Meet And Greet" I Mexiko (26 Januari 2012)

Datum: 2012-01-30 | Tid: 20:12:29 Kategori: Selena Gomez
Som rubriken lyder. By the way så älskar jag Selenas hårfärg. :)

- Jelenators.Selena "We Own The Night" I Mexiko (27 Januari 2012)

Datum: 2012-01-30 | Tid: 20:11:20 Kategori: Selena Gomez
Selena hade en konsär i Mexiko (27 Januari) Hennes turne heter We Own The Night. Jag gillar hennes scenoutfit. Den var riktigt fin. :)

- Jelenators.


Ett fan har målat av Selena. :)

Datum: 2012-01-30 | Tid: 20:09:34 Kategori: Selena Gomez
Jag har själv försökt måla av Miley Cyrus en gång men kan väl säga direkt att det inte gick. Jag kunde knappt göra ögat! Jag har verkligen försökt att bli duktig på att måla men det kommer jag nog aldrig att bli. Så jag kommer nog aldrig få en karriär inom konst, haha.

Beundrar dessa fans som kan måla av såhär bra. Denna teckning är ju helt fantastisk, att hon får ihop det liksom! :)

422328_359153984112186_216327228394863_1386999_132482046_n_large

Visste ni detta om Selena?

Datum: 2012-01-30 | Tid: 20:06:55 Kategori: Selena Gomez
Alla bilder + information kommer ifrån Jelenators :)


Köp Justin's skiva Believe.

Datum: 2012-01-30 | Tid: 20:05:49 Kategori: Övriga kändisar

- Bilden kommer ifrån Jelenators.

Ni Beliebers vet säkert att Justin håller på att spela in ett nytt album som heter Believe. Det kommer släppas någongång runt 2012, skulle tippa på någongång i sommar. Hos CDON så kan man boka CD:EN. Så ni som har bestämmt er för att köpa hans skiva kan ju boka redan nu. Ni kommer få hem den 1 dag innan alla andra + att ni får 6 % rabatt ifall ni bokar redan nu!

Jag tänkte boka redan ikväll för att det liksom är billigare att boka nu en att göra det sen. Hoppas ni gör sammasak, ifall ni är smarta, haha. :)

Vanessa gästar "Jimmy Fallon Show"

Datum: 2012-01-30 | Tid: 20:01:39 Kategori: Vanessa Hudgens
Stor credit till Breakingfree för att hon har skrivit hela texten. Så jag har inte skrivit någonting själv. Kopierat rakt av. Hoppas det är okej Sara. Jag länkar ju liksom till dig. :)

Enligt tvlistings.zap2it.com kommer Vanessa att gästa “Late Night with Jimmy Fallon” den 2 februari. Jag skulle tro att någon blandat ihop Jimmy Fallon med Jimmy Kimmel för innan sas det att hon eventuellt skulle gästa honom.

Tack till THN för tipset.

Vanessas kommande TV-framträdande:

1 februari: The Tonight Show with Jay Leno
8 februari: Late Night With Jimmy Fallon
8 februari: Live! With Regis & Kelly

j2 j2

Bildkälla: WB. Pictures via FOX Sverige

Igår kväll twittrade jag SFBIO för att fråga dem om det skulle stå något om “Journey To The Mysterious Island” i det kommande numret av “Film på Bio”, som du kan hitta på de flesta SF-biografer. Tyvärr är svaret är nej.

@breakingfree88 Enligt redaktören för FPB kommer de inte att skriva något om filmen. Tyvärr - SFBIO

Jag såg också att NY Post hade en ny intervju med Josh Hutcherson och han pratar lite om Vanessa och om “Journey 2″. Hinner tyvärr inte översätta intervjun :( .

First off, let’s set the rumors straight. Yes: Hollywood “It” boy Josh Hutcherson did date Hollywood “It” girl Vanessa Hudgens — but it only lasted for a minute. Well, maybe more than a minute, but…

“We only dated for, literally, like two months,” insists Hutcherson, 19, a Kentucky native who got his first sample of fame when at 4, he charmed audiences at the Boone County Fair with a rendition of Brooks & Dunn’s “Boot Scootin’ Boogie.” He’s since taken Hollywood by storm in films such as 2007’s “Bridge to Terabithia” and the upcoming blockbuster “The Hunger Games.”
One-time paramours Vanessa and Josh played on-screen lovers in “Journey 2” — after they broke up.

Alternative audiences may know Hutcherson best after his turn as the son of two lesbians in 2010’s Oscar-nominated “The Kids Are All Right.” Charmingly, Hutcherson made good on a promise to his mother Michelle, taking the former Delta Airlines employee as his Oscar date.

Speaking of dates — did the fact that he met, dated and broke up with Hudgens while filming their new film “Journey 2” make things awkward on set at all?

No way, he insists.

…………..

The film features many near-death experiences including Hutcherson having to fight for his life with a hurt leg and even required him to become a certified scuba diver in one escape sequence. But it wasn’t as dangerous as it appears on screen.

Says Hutcherson, “It wasn’t too bad, honestly. For there to be as few injuries as there were is pretty impressive.”

“I know one time Vanessa was just like goofing off and being silly and, like, walking backwards and almost fell on a rock and cut her leg,” Hutcherson says.

“Because,” he continues, with just the tiniest smirking laugh of a best friend, “she’s silly and goofy and clumsy sometimes.”

Klicka här för att läsa hela intervjun

Vi vet nu att de varit tillsammans, men jag undrar om inte tidningen har vinklat den här artikeln. Som jag har sagt många förut tror jag nog vi skulle hört något mer om det skulle varit så att Vanessa och Josh skulle varit ett par under inspelningen. Jag skulle tippa på april 2011 och framåt, men det är vad jag tro.


Vanessa är med på Maxims hetaste lista.

Datum: 2012-01-30 | Tid: 19:59:54 Kategori: Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens


Om ni vill rösta på Vanessa så tycker jag att ni borde gå in här, kom igen nu ska vi visa att vi klarar detta. Haha. Jag har redan röstat 22 gånger. :)