JOURNEY 2 FÅR NYTT PREMIÄRDATUM OCH NAMN.

Datum: 2012-01-06 | Tid: 22:58:37 | Kategori: November 2011

j2tmi jmi jtmi

Bildkälla: WB.

All Info från Http://Breakingfree.se ALLTING DÄRIFRÅN! :)

Är det frustrerade att bo i Sverige eller inte??

Nu har FOX ändrat det svenska premiärdatumet för Vanessas nya film “Journey To The Mysterious Island” ännu en gång + att de slopat “2″ i namnet. Jag tycket det är väldigt dumt av dem att ta bort “2″ om resten av världen framför allt USA har den kvar. Om man inte vet att detta är samma film skulle man kanske kunna tro att det är två olika filmer.

Nu till det viktigaste. Filmen kommer ha svensk biopremiär onsdagen den 29 februari istället för den 17 februari. Det är bara 1 ½ veckan senare, men det var det förra gången också. Vem vet om vi har otur kanske de flyttar datumet fler gånger och woobs är vi inne i mars månad. I USA har filmen premiär den 10 februari.

Den största anledningen till varför de flyttade premiären beror förmodligen på att den 29/2 ligger i v.9 dvs många har sportlov då.  Varför de inte valde den 25/2 skulle jag tro beror på att då har redan 9 andra filmer premiär.

@breakingfree88 @matsmz då bumpar jag in här! I Sverige heter filmen “Journey to the mysterious island” och nytt datum är 29/2 /Sebastian FOX Sverige Twitterofficiell hemsida




  Namn:
   Kom ihåg mig?
  E-postadress: (publiceras ej)
  
  URL/Bloggadress:
  
  Kommentar: