Miley ger sin Manager sparken!

Datum: 2012-02-13 | Tid: 21:32:00 | Kategori: Miley Cyrus
Detta är just nu bara ett rykte!

I hälarna på nyheten i veckan att Miley Cyrus är ur Sony Pictures kommande animerade vampyren Flick, källor bekräftar till The Hollywood Reporter att hon och chefen Jason Morey också upp.

Även om orsaken till Cyrus och chef Moreys split fortfarande oklart, är det senaste inom ett tecken på en förestående nedåtgående professionell spiral eller helt enkelt ett fall av otur och olyckliga timing?

Källor berättar THR att Cyrus "party vanor, senast dokumenterats av en dubbel-whammy" cake-gate "är delvis att skylla för hennes senaste professionella breakups. Cyrus inledde det nya året är fotograferade med en "penis tårta" på beau Liam Hemsworth födelsedag bash och med en Bob Marley tårta på hennes egen fest. Marley kan verka harmlösa nog, men det var Cyrus egna ord som grävde hennes ökända graven: "Du vet att du är en stoner när dina vänner gör dig till en Bob Marley Cake", sa hon under evenemanget. "Du vet att du röker alldeles för mycket jävla weed!"

Ett rep för Cyrus - och PAL Kelly Osbourne - snabbt sprids situationen genom att offentligt ange att hennes ord var allt bara ett stort skämt.

"U guys, om @ mileycyrus inte spelar in / filmar / touring hon arbetar varje dag hur kunde hon möjligt att göra allt som om hon var en stoner!" Osbourne skrev på Twitter efter händelsen.

Den en gång-spirande superstjärna lämnade henne pipig ren Disney personlighet bakom med slutet av Hannah Montana i januari 2011. I ett försök att tända sin post-Disney karriär som en seriös skådespelerska, gjorde Cyrus hennes icke-Hannah-relaterade filmdebut med The Last Song 2010, som tjänade en dyster 20% betyg på RottenTomatoes. Men lyckades film baserad på Nicholas Sparks roman med samma namn, fortfarande att ta in $ 89 miljoner omsättning biljettintäkterna.

Cyrus har sedan filmade teen romcom LOL - som ännu inte har säkra en release datum från Lionsgate - liksom åtgärder komedin Så Undercover, kommer ut den 16 mars från The Weinstein Company. Juryn är ute på sin insats i båda filmerna, men om plotlinesna är någon indikation, båda visas säkert i unga skådespelerskan "comfort zone.

När det gäller hennes musik karriär var Cyrus sista studioalbum från Hollywood Records 2010-talet inte kan tämjas. Albumet nådde en topp på nr 3 på den amerikanska Billboard 200 och sålde 102.000 exemplar under sin första vecka. Totalt sett inte kan tämjas fått blandade recensioner från kritiker, men arbetet misslyckades med att leverera en smash hit. "Inte kan tämjas", albumets första singel, debuterade på nr 8 på Billboard Hot 100 och underlät att klättra. År 2011 drabbades Cyrus vägen utan större fanfar för en 21-dag med titeln tour Gypsy Heart Tour.

Med Grammys närmar sig snabbt, är det ännu inte känt om Cyrus kommer att närvara den årliga Awards show. Hon förväntas göra ett framträdande på Clive Davis och inspelningen akademiens före Grammy party på lördag.

Källa: HollywoodReporter.com



  Namn:
   Kom ihåg mig?
  E-postadress: (publiceras ej)
  
  URL/Bloggadress:
  
  Kommentar: